BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-25-2008, 10:32 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Signal Anymore...

Please Login to Remove!

Well after going from 4.5.0.52 to 4.5.0.55 i have no reception.. so i was fed up with 4.5 and wanted to go back to my 4.2 OS and i did and i still have no reception.. whats going on now?

and i did delete the vendor file

please help
Offline  
Old 07-25-2008, 11:01 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
n3kuh's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: USA
Model: 8120
PIN: 245C529B
Carrier: T-Mobile
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does the reception bar say SOS? or OFF? because there is a difference.

Also you can try to do a battery pull, leave it out for about 30 seconds and put it back in.
Offline  
Old 07-26-2008, 01:38 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
varinius's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Pfaffenhofen / Germany
Model: Bold
OS: 4.6
PIN: 25529904
Carrier: T-Mobile Germany
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sometimes after an up- or downgrade you have to enable the phone connection / signal manually!
__________________
BlackBerry® Bold™ OS 4.6 | DM 4.6 | BES 4.1.6
BlackBerry® - A culture?
PIN 25529904

BlackBerry®World - The BlackBerry® Community
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.