BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-31-2008, 04:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth problems

Please Login to Remove!

I have a 8130, when I pair up a BT headset it works fine, for a while. For expample I can be driving and all is well, but after 10-15 minutes I get a tone in my ear and discover the pairing is disconnected. I go back to bluetooth settings on the BB and discover bluetooth is turned off.

ideas?
Offline  
Old 07-31-2008, 07:35 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
camp514's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Lebanon, VA
Model: 8130
PIN: 31976FE4
Carrier: Alltel
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I use a Jabra bt125 and leave it connected 12-16 hrs0 most days.
Only time it disconnects is If I get too far from the phone
__________________
I may be wrong I have "OLDTimers"
Offline  
Old 07-31-2008, 10:56 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Do you have the status light on the phone turned off? When I had my status light turned off it did the same thing but when I turned it back on, the problem went away. Hope that helps.

Last edited by DMacLennan14 : 07-31-2008 at 10:57 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.