BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-21-2008, 11:26 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: Athens, GA
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem reading emails

Please Login to Remove!

I apologize if this has been posted before, but I searched and could not find anything.

My Problem:
When receiving emails on my blackberry through one of my email accounts, I am only able to see who the email is from and the subject. There is always an attachment which the blackberry cannot download, and the area where the body of the message usually is always contains the text: "application: multipart/unknown".

This happens with EVERY email sent to this one account. My other two accounts work perfectly. I canceled my BIS for the summer since I was out of the country, but reactivated it when I returned. This is when the problem started. I have also upgraded the OS to 4.5, but I downgraded when I was not satisfied since many applications I rely on did not function correctly.

Any help or insight would be greatly appreciated.

Phone: Blackberry 8100
Provider: T-Mobile USA
Service: BIS
OS: 4.2.1.107


- Jacob
Offline  
Old 08-21-2008, 12:32 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Foxglove's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 929
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted

Hi

Have you tried :-

1. Battery pull?

2. Resending your service books?

3. Deleting then re adding your email account?
Offline  
Old 08-21-2008, 01:13 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
clevebb's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland
Model: 9650
OS: 6
Carrier: Sprint always
Posts: 487
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Which email is the one that doesn't work? I'm guessing it's not the standard Yahoo or Gmail.
Offline  
Old 08-22-2008, 06:46 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: Athens, GA
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It was an email account from my university. I dried deleting and re-adding (which I should have done in the first place), and it seems to have worked.
Offline  
Old 08-22-2008, 01:05 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
clevebb's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland
Model: 9650
OS: 6
Carrier: Sprint always
Posts: 487
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Cool
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.