BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-07-2008, 10:14 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Pearl 8100 reboot cycle....

Please Login to Remove!

It goes to the home screen but reboots before the security scan starts or finishes. I have tried the stuff with JL_Cmder and AppLoader loader.exe /nojvm and it still wont connect so i can even wipe it. any tips?
Offline  
Old 09-08-2008, 12:01 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you recently upgraded your OS? Does desktop Manager recognize it?
Offline  
Old 09-08-2008, 12:05 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Do you have a media card in the device? If so, Have you tried it without the media card installed?
Offline  
Old 09-08-2008, 02:52 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8110R
Carrier: Rogers
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have an 8110 with the same issue.
Thing was unusable.. after changing the hardware 3 times I finally figured it didnt crap out until I put a certain MP3 on there. I have not put it on and it has been stable all weekend (before it crashed within the first hour). I have other MP3s on there now and no issues yet..
Offline  
Old 09-08-2008, 03:49 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Wirelessly posted (BB 11020)

Media card files and OS 4.5 sometimes don't get along. This is a fairly common issue.
Offline  
Old 09-09-2008, 09:22 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8110R
Carrier: Rogers
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Had the same issue in 4.3. Upgraded to 4.5.. no joy.
But that may be me. My mp3s were not from a reputable source ;)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.