BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-27-2008, 07:21 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry 8100 Camera Problem...

Please Login to Remove!

I recently had that problem saying "Could not start camera. Close other applications and try again" and i Finally fixed it temporarily.

It worked for like 1 picture, and then the color just completely exploded. The camera is only picking up 2-3 colors...green and pinkish purple.

Here is a picture of a picture i took with the camera:

ImageShack - Hosting :: img00013pj7.jpg

Also, when i open the camera, it takes about 30 seconds for the "rainbow colors" to appear. And after taking the crappy picture, it's like the phone turns off for a couple seconds, and then comes back to life showing the picture. (Just thought i'd mention this)


If anybody is wondering how i fixed that camera problem, heres what i did:

1. Go to Options
2. Go to Advanced Options
3. Go to Host Routing Table
4. Click the menu button. (dots)
5. Click register now.
  • It should send you a message.
6. Do a battery pull.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.