BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-30-2008, 07:19 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8100 Pearl 4.5 OS - No Push Emails?

Please Login to Remove!

Ok, I'm not sure when it started happening, but I logged into my gmail account this afternoon and saw about 30+ emails that haven't been pushed to my black berry.

I haven't changed anything, I did upgrade to the 4.5 OS a couple of weeks ago. I was recieving emails fine for awhile, and now nothing.

Is there some sort of fix? I tried hitting send service books from my tmobile email section but no luck.

8100 Pearl
4.5.0.99
T-Mobile
Offline  
Old 12-30-2008, 07:28 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
impalass96's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Los Angeles, CA
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: T-Mobile
Posts: 78
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try registering under HRT and then Send Service Books from the device and maybe a battery pull. Hope it helps.

**Forgot to add where you can find HRT/ Go to Options, Advanced Options, Host Routine Table. Hit Menu and select Register Now**

Last edited by impalass96 : 12-30-2008 at 07:35 PM.
Offline  
Old 12-30-2008, 07:51 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I tried registering with the HRT first and then sending service books with a battery pull. Still nothing, I even test sent a few emails through two accounts I have set to push email.

EDIT: Well I am able to recieve emails from my college email, but not gMail. I verified all the settings and passwords. Still no push from gmail.. What gives?

Last edited by Velcrohead : 12-30-2008 at 08:00 PM.
Offline  
Old 12-31-2008, 02:50 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
impalass96's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Los Angeles, CA
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: T-Mobile
Posts: 78
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try deleting the Gmail account and added it back on the BIS.
Offline  
Old 12-31-2008, 06:00 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok I think I found the problem. Somehow my firewall option got enabled and was checked for Blackberry Internet Service, 31 to be exact.

I believe this is all the emails as well as a few test emails I sent through.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.