BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-14-2009, 01:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Caracas
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Digitel
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default After upgrading sw, lost connection to BB services

Please Login to Remove!

HI, the story goes like this,

I had perfectly funtioning the BB Service on my phone, BB Messenger, etc...until i updated the BB software from the Blackberry webpage to v4.5.0.69 (don´t ask me what version i had before!).

Then the EDGE word became small and now i don´t have any connection to the BIN. I went to my operator (which is Digitel here in Venezuela) and they sended me back the books, and tryed to help but nothing happened.

I downgraded to v4.2.1.66 software.

In Advanced Options/Table rout host/ there is nothing there...i ask to register and it brings me a response that the Message have been sended but nothing happens.

My network says;
Radio Data Activation:YES
Signal Level: -77 dBm
Radio Access: EDGE
Network: Digitel TIM
IP Address: some numbers
ICMP Ping Echo: NO
-----
Blackberry Registration: NO
Connected to Blackberry: NO
Blackberry PIN-PIN: NO

Does someone knows what could be the problem?

Thanks for any help!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.