BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2009, 08:08 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8100 not getting detected

Please Login to Remove!

Hi friends i am in a big trouble.. recently i got some error and was adviced to reinstall the OS. but during install my pc got freezed. So i thought of reinstalling my blackberry again. But now my bb is not getting detected. When i connect to my USB red light blinks like
Blink 1sec gap BLINK BLINK BLINK. this is repeating but unable to get it detected even on manager. Any help ???

I also tried App Loader but nothing worked.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Allen Bradley 1746-NT8 Ser. A FRN 1.30 Thermocouple Input Module SLC 500 1746NT8
$619.99
Allen Bradley 1746-NT8 Ser. A FRN 1.30 Thermocouple Input Module SLC 500 1746NT8 pictureAtkins VersaTuff 386 ype K Thermocouple Thermometer W case & Probes
$114.95
Atkins VersaTuff 386 ype K Thermocouple Thermometer W case & Probes pictureAllen Bradley 1771-IX Thermocouple Input Module 1771IX
$899.99
Allen Bradley 1771-IX Thermocouple Input Module 1771IX pictureFLIR TA60 Thermocouple Probe with Adapter
$34.74
FLIR TA60 Thermocouple Probe with Adapter pictureMSC 56493083 Thermocouple Probe Quick Coupling New (TB)
$11.99
MSC 56493083 Thermocouple Probe Quick Coupling New (TB)  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.