BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-23-2009, 09:50 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
zimbu1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: NYC
Model: 9780
Carrier: T-Mobile
Posts: 516
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wi-fi issues with a TMobile 8120 on Verizon FIOS

Please Login to Remove!

Issue is at my brother's house where he just switched from Optimum online with a a D-Link or Linksys (I can't remember). I wont be able to pull any model numbers or configuration info in any responses.

- FIOS router is the standard Actiontec modem/router
- Using WEP
- Used to TMobile 8120s one with 4.3, the other with 4.5
The 8120, neither could connect
- The 8120 with 4.5 worked at my house with FIOS also. I have never checked the 4.3.
- Used a TMobile 8900 with no issues at both houses
- His router is general configuration, nothing different than mine
- Only major difference is his FIOS is NJ, mine is NY (Long Island)
- There are PCs and Macs connected to both, so I know other devices besides my 8900 can connect

Any ideas? Anyone out there using FIOS and an 8120?

Angelo
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.