BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 08:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation BB won't detect service connections - says OFF

Please Login to Remove!

Sorry for lack of tech-speak!

The problem is this. I have a BB Pearl, service provider Vodafone, I turned it on upon arrival in Canada, it worked for 2 minutes (changing in the top right hand corner from GSM to edge to EDGE, as usual) and then it went to OFF. This is what it's now constantly displaying in the top right hand corner where it normally shows the service that I'm using.

I did a battery pull, a SIM pull, turned it off, and on, and still nothing. There's no water damage, etc.

Does anyone know how I can sort this out? It's happened to me before in Europe for one minute where there's a glitch and it says SIM not recognized, but then I do a battery pull and it goes back to normal.

Thanks a bunch, I'm officially stumped!
Offline  
Old 07-05-2009, 10:49 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (9530; (I'm mobile) MF231; 35h)

Mobile Network. Make sure your data or network is endbled or on.
Offline  
Old 07-07-2009, 05:56 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: MA
Model: 9700
Carrier: tmobile
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could you have accidentally turned off your wireless? That's the only time I have seen off.
Offline  
Old 07-07-2009, 09:20 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Occasionally, they just turn off. Nobody knows why. You just need to turn the wireless back on. There should be an icon for it on your home screen.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.