BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-15-2009, 01:38 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not uploading software

Please Login to Remove!

Hey everybody.

This is my first post! Woot!

My 8100 stopped working while it was sitting and charging. It had boot problems. I think I've done a good job so far. I've researched quite a bit and I managed to find out what's wrong with it. However....

When I load the new software, it won't finish. It looks as everything is going to work and it's even 99 percent complete, then it says something like " fatal error, can't complete auto data transfer." Then that's it. I've tried everything.

I can't believe I've gone this far on my own only to be unsuccessful.

Please help. Thanks!!

Last edited by mynodha : 08-15-2009 at 01:39 AM.
Offline  
Old 08-15-2009, 08:37 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It's working better this morning but it's not 100%. The loader is working and communication completed, but now most of my icons are black and white. Only four icons are in color. Others are in black and white or have a generic phone icon.

I'm still trying stuff so I'll let ya know what happens.
Offline  
Old 08-15-2009, 09:16 AM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,876
Post Thanks: 32
Thanked 452 Times in 388 Posts
Default

Black and white icons indicate a theme problem; did you try and delete any files before loading the software?
Offline  
Old 08-15-2009, 09:41 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok!!! It's working now! What a relief. It took about 15 attempts and I guess it had to sleep overnight to get some beauty sleep or something.



I forgot to add....

I completely deleted everything and reloaded everything and it worked. I'm not sure why it didn't before but oh well.


Last edited by mynodha : 08-15-2009 at 09:43 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

4 Boxes of Vintage Apple M2658G/A Color Inkjet Transparencies LTR 20 Sheets NIB
$20.0
4 Boxes of Vintage Apple M2658G/A Color Inkjet Transparencies LTR 20 Sheets NIB  pictureVintage Hammermill Continuous Feed Thermal Transfer Printer Paper Apple Scribe
$49.99
Vintage Hammermill Continuous Feed Thermal Transfer Printer Paper Apple Scribe pictureVintage Jaffrey Mfg. Co. Apple Grinder Fruit Press Cast Iron
$120.0
Vintage Jaffrey Mfg.  Co. Apple Grinder Fruit Press Cast Iron  picture2 Brand New APPLE IMAGEWRITERS - BLACK RIBBON, Vintage
$5.0
2 Brand New APPLE IMAGEWRITERS - BLACK RIBBON, Vintage pictureApple Macintosh IIcx M5850 - Vintage
$36.44
Apple Macintosh IIcx M5850 - Vintage picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.