BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8100 Series Discussion - Pearl (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/)
-   -   unable to connect to internet using opera on blackberry 8100 (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/211636-unable-connect-internet-using-opera-blackberry-8100-a.html)

Parveen0303 11-24-2009 01:44 AM

unable to connect to internet using opera on blackberry 8100
 
Hi,
I have installed opera in my blackberry 8100.For two days it was working fine.
But after 2 days I am unable to connect if I tried to connect it just showing connecting…..

Any help in this regard would be highly appreciated. Searched a lot on internet but nothing worked.

Solutions already tried:
1. Battery pull and system reboot
2. Wireless ON/OFF
3. Reset settings in security options>firewall>edit default permissions( as suggested in one forum)


Thanks in advance.
Parveen.

aiharkness 11-24-2009 09:20 AM

Wirelessly posted (8820)

I haven't used opera in a long time. Does the app itself have connection options? Take a look at that, and experiment if you have to. Also, if you are using a GSM model, is your APN still set in TCP options?

Parveen0303 11-24-2009 10:36 PM

Thanks IRA for quick reply....
I have uninstall and reinstall it, now it is working fine.

Cheers,
Parveen.

aiharkness 11-25-2009 06:49 AM

Wirelessly posted (8820)

Thanks for update. Sometime reinstalling is what you have to do. Glad it's working for you.


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.