BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-22-2009, 04:14 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8120
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pearl : Internet Not working, Emails/Facebook are working

Please Login to Remove!

Hi All,

I used for the first time the internet by Wifi yesterday when i was at home and all was fine. This morning when i left home and lost the wifi signal, i wasnt able to browse the net on my pearl anymore.

Before using the wifi, i would browse the net on the pearl with EDGE.

Everything else is working, Emails are coming in and out, Facebook works, calls are working. I have full reception and EDGE too.

I tried turning wifi off and rebooting but no luck.

Any ideas ? Thanks !!

Andrew
Offline  
Old 12-22-2009, 05:03 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,018
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

There is currently a North American RIM outage whch is probably your problem, See the Data outages section.

http://www.blackberryforums.com/netw...ta-outage.html

And please edit your profile to indicate which Pearl you have - use the model number, as it helps a lot if/when you have problems.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!

Last edited by Dubdub : 12-22-2009 at 05:05 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.