BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-24-2010, 08:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Phone not showing up on PC

Please Login to Remove!

I just got my replacement 8120 and loaded my address book fine. Went through set up.

I was trying to view/edit photos and when I plugged my phone in it does not come up. The bubble came up installing drivers but i can't access my phone. It is charging while plugged in and I have tried 2 usb cables.

I have re-booted the phone and still nothing.
Offline  
Old 07-24-2010, 08:49 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,340
Post Thanks: 43
Thanked 117 Times in 107 Posts
Default

Is mass storage mode enabled on the device?
__________________
The Search tool and BlackBerryFAQ answer many questions.
Offline  
Old 07-24-2010, 09:04 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mass Storage Mode Support: ON
Offline  
Old 07-25-2010, 11:02 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any other suggestions??
Offline  
Old 07-26-2010, 08:35 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: cricket
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try rebooting your computer, them plugging in your bb. you may also want to look at you are current on your windows (guessing you are using windows) updates. hope this helps.
Offline  
Old 07-26-2010, 03:57 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried it on my laptop and my pc and it is not coming up on either. I guess I will just remove my memory card and upload / download directly to the computer.
Offline  
Old 07-26-2010, 04:36 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,729
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Double check your settings again. You have card support on, mass storage mode on ... And what about the auto-enable setting?

If settings are correct next step is a hard reset. Rebooting may not do it. With the power on, remove the batteru for at least 30 seconds. If you've already done that, do it again and wait a couple minutes.

Only other thing that comes to mind is maybe someone used unauthorized software to alter the device and putzed it up. NJBlackBerry posted a link wrt to something like this a little while ago. And if that's it, there is a way to re-enable mass storage mode function, but I don't have the link.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 07-26-2010, 09:20 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 13
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is there a conflict with Norton?? When I got my old phone my ISP was using McAfee. They switched to norton at the end of last year and I haven't tried to load anything since.

Another reason for my asking is that when I plug the phone in the Norton back-up drive disappears sometimes.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.