BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-06-2006, 12:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Ramble IM Setup on 8100

Please Login to Remove!

I get and error when trying to connect:
Invalid Connection String:
Open Tunnel - failure

I checked the SRA site and couldn't find setup info for the 8100. Can anyone hook me up with a step-by-step?

thank you
Offline  
Old 10-06-2006, 01:27 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2005
Location: Northern Virginia
Model: 8830
OS: 4.5.0.138
Carrier: Verizon
Posts: 680
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

make sure that wap.voicestream.com is in the APN setting under TCP
Offline  
Old 10-06-2006, 02:40 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: Curve
Carrier: AT&T
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Im having the same problem, and I have that under my TCP
Offline  
Old 10-06-2006, 03:55 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have that in my TCP settings as well, no username and no password.
Offline  
Old 10-06-2006, 04:01 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

wow! i am retarded. wap.voiceSTEAM.com will not work. hehe. Sorry and thanks for your help!
Offline  
Old 10-06-2006, 04:48 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: Curve
Carrier: AT&T
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is it working for you now? Im still having trouble...
Offline  
Old 10-08-2006, 12:38 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes. i got it working after i noticed my error.
Offline  
Old 10-08-2006, 01:01 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the proper tcp setting, but I still get the error. Any ideas?
__________________
I am Tim Tucker
Offline  
Old 10-08-2006, 10:03 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
diegosalinas's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dallas, TX
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 90
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

on the 8100, what should the username and pw be for APN? for apn i have wap.voicestream.com
__________________
BlackBerry 8310
Offline  
Old 10-08-2006, 11:17 PM   #10 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by diegosalinas
on the 8100, what should the username and pw be for APN? for apn i have wap.voicestream.com
Username and password should be left blank.
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.