BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-31-2006, 12:02 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Anyone have connection issues via bluetooth in car with Motorola HF850?

Please Login to Remove!

I seem to be having an intermittent problem with my Blackberry Pearl (only that phone...have 2 others with no issues at all in the car) where it will sometimes every couple of minutes lose connection to the bluetooth unit and then reconnect again making a beep through the stereo system.

Anyone had an issue like this? Seems it has something to do with the phone bluetooth since my other phones don't have this issue with the same car system.
Offline  
Old 10-31-2006, 01:14 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
krad's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Model: 0000
Posts: 788
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i got the pearl with the hf820 and have no problems connecting and using it. I just have to turn on the moto hf820 and it automatically syncs up right away. hit talk and i am good to go with voice dial.
Offline  
Old 10-31-2006, 03:00 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by krad
i got the pearl with the hf820 and have no problems connecting and using it. I just have to turn on the moto hf820 and it automatically syncs up right away. hit talk and i am good to go with voice dial.
Mine connects automatically as well. The problem is occasionally, it will connect and then about 10 minutes later will reconnect and connect and 10 minutes later reconnect, etc. etc. etc.

When it does this reconnection, it makes a beep through the speaker on the bluetooth system though that is annoying as hell which is why I was seeing if anyone else was getting this issue.
Offline  
Old 11-01-2006, 08:09 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Shaman's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Schaumburg - Illinois
Model: 8100
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by newguru
I seem to be having an intermittent problem with my Blackberry Pearl (only that phone...have 2 others with no issues at all in the car) where it will sometimes every couple of minutes lose connection to the bluetooth unit and then reconnect again making a beep through the stereo system.

Anyone had an issue like this? Seems it has something to do with the phone bluetooth since my other phones don't have this issue with the same car system.
I had a similiar issue - My bluetooth headset was staticy -used Jabra bt500, and several motorola ones - finally ended up replacing the pearl under warranty and the problem is gone!
__________________
BB 8100 AKA Pearl
Pin 23E35095

Visit me at shamanland
Offline  
Old 07-02-2007, 10:00 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Murphy, TX
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The problem is solved using the latest software (v4.2.1.154)

I had the same problem (disconnecting every fer minutes) and it is gone now, pretty strong connection between my pearl and HF850.

There should be a S/O that has this problem, so maybe the people replacing their phones may have received the new phone with newer software......... (I guess)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.