BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2006, 11:27 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help with IM+

Please Login to Remove!

I've been having some issues with IM+ on my pearl. I don't receive all my messages and some of the messages that I send don't always get to the person I'm sending them to. Is this a problem with the software or with my settings?
Offline  
Old 11-05-2006, 12:00 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you on BIS or BES? If you are on BIS there are more issues generally. Check out their FAQ's and make sure you have your settings correct.
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 11-05-2006, 10:48 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2006
Location: Jupiter
Model: 8110
Carrier: at&t
Posts: 258
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by maeruss
I've been having some issues with IM+ on my pearl. I don't receive all my messages and some of the messages that I send don't always get to the person I'm sending them to. Is this a problem with the software or with my settings?
Potentially a multifaceted problem... I found the same problem if the person who is either IMing me, or I'm IMing with is not 'visible'... those kinda messages go to the ether somewhere to die...

-S
__________________
QWERTied.

'This one goes to eleven...'
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.