BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-07-2006, 01:23 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Location: USA
Model: 9000
Carrier: TMO
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SUPER Slow internet?

Please Login to Remove!

It seems that my internet has gotten VERY slow recently. Even when I am in full reception with the EDGE indicator on, it can takes 3-4 minutes to load even simple websites [google, etc]. Any ideas what could be wrong? Thanks.
Offline  
Old 11-07-2006, 01:33 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2006
Location: Los Angeles
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 587
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try a battery pull, rim servers have been acting up the last week or so a tmobile rep told me.. give it a shot and let us know
Offline  
Old 11-07-2006, 01:34 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Location: USA
Model: 9000
Carrier: TMO
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

HOLY xxxx SHIT it freakin worked! You rock and should be immediately be promoted to SUPERMAN position on this forum.
Offline  
Old 11-07-2006, 01:36 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2006
Location: Los Angeles
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 587
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

glad it helped
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.