BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-08-2006, 11:00 PM   #1 (permalink)
New Member
 
luskinj's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NYC
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8100 T-Mobile Internet Issues

Please Login to Remove!

I've had the pearl for a month or two now and about 3 or 4 weeks ago the internet stopped working. I called t-mobile and after a half hour on the phone I got busy at work and needed to hang up. Has anyone run into this issue? If so how did you resolve it? Any answers would be greatly appreciated.
Offline  
Old 11-08-2006, 11:53 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
secrecyguy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southern California, USA
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 1,238
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I solved my problem by turning off the phone completely and turn it back on again.

If that does not work, take the battery out and wait for few minutes and put it back in again.
Offline  
Old 11-09-2006, 12:32 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Location: Mississippi
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is it just not doing anything when you go into the browser or are you getting a "data connection refused" message on the main screen?
Offline  
Old 11-09-2006, 12:34 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if it was working fine before, and you didnt change anything, just be patient. i found this morning that ramble wouldnt connect, but it did after a few hours.

i would try taking the battery out as well, as already said.
Offline  
Old 11-10-2006, 08:26 AM   #5 (permalink)
New Member
 
luskinj's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NYC
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The first thing I did was take the battery and SIM card out since that's what T-Mobile always told me. It's like resetting your computer. The problem is that it never connects. It starts to connect by requesting the information, but it never connects. Been like this for a while now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.