BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-12-2006, 01:16 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
aaronkt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 147
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default not recieving emails anymore

Please Login to Remove!

ok well first off i was a idiot and didn't pay my bill. So 30 minutes later my phone service was back on. I am able to surf the web and do everything i could before with the exception of getting the email. Any idea's guys?

Thanks in advance!
Offline  
Old 11-12-2006, 01:18 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Go through setup again

Did you try deleting and setting up you BIS account again? Try that.

If it is still not working, go a few posts down and I replied on how to reset your service books which usually clears up the issue.
Offline  
Old 11-12-2006, 01:21 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
aaronkt's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 147
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bsz101
Did you try deleting and setting up you BIS account again? Try that.

If it is still not working, go a few posts down and I replied on how to reset your service books which usually clears up the issue.

Wow thanks for the fast response. I'm not on an enterprise BES so i will give the other a shot! Thanks!
Offline  
Old 11-12-2006, 02:09 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS, not BES

Are you on Blackberry Internet Service (BIS)? Basically the online redirector from your phone company. I would delete that account online (e.g., my.t-mobile.com) and the set it up again.

Good luck.
Offline  
Old 11-12-2006, 09:48 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea use mytmobile or tmobile.com/bwc
Offline  
Old 11-12-2006, 03:52 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
SanFrancisco's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Francisco
Model: 9700
OS: XP, 7
PIN: HEAD
Carrier: T-Mobile
Posts: 2,345
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by aaronkt
OK well first off i was a idiot and didn't pay my bill. So 30 minutes later my phone service was back on. I am able to surf the web and do everything i could before with the exception of getting the email. Any idea's guys?

Thanks in advance!
Assuming you are in good standing with T-Mo, just give them a call. Tech support is very helpful.

It does sound like you simply need to "reestablish a connection" between your phone and data/BB service, done on the phone.

Simple process [also gets your browser icon back on the app menu if that ever disappears]

<advanced options>

Highlight, then click <host routing table>

Scroll and highlight any HRT file listed.

Press <menu> button while an HRT is highlighted

Scroll to <register now>

Click with trackball.

All done.

_______________________

Also may be an issue with your Pearl BB push not being set up. But that usually means that T-Mo has not "turned on" your BB e-mail service. Sometimes that takes longer than the data/browser to be back on line.

Last edited by SanFrancisco : 11-12-2006 at 11:29 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.