BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-05-2006, 01:14 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Gmail.com/app not working!

Please Login to Remove!

I searched here and on the mobile gmail website. I went to this address on my phone, downloaded it, it said it installed it fine, then when I went to launch it....NADA! Just a white screen....nothing happens. Anyone know what my problem might be?
Offline  
Old 12-05-2006, 02:03 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Model: 8700c
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

heya... I was running into an issue earlier today with gmail but it appears resolved... I think it was just a =random thing..
Offline  
Old 12-05-2006, 02:04 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK i will try again...this wasn't too long ago though...
Offline  
Old 12-05-2006, 02:08 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope still not working. Also the icon is super teeny tiny...is it like that on yours? Anyway again it says it downloaded successfully but when I go to launch it...nada! Oh and I failed to mention the first time that it freezes once it finally opens up to the white screen. I have to turn the phone off and back on to get it back to normal.
Offline  
Old 12-05-2006, 08:11 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kathrynhr's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Ohio
Model: None
Carrier: Sprint
Posts: 2,038
Post Thanks: 38
Thanked 34 Times in 21 Posts
Default

Megkins,

Mine worked just fine, but I have to tell you, I ended up deleting it after a few days. GMail messages get pushed to the "Messages" folder on the 8100 much faster than they show up in the GMail mobile app. In my own tests I saw as much as a 40 minute difference between the time a message sent from my work email arrived in the "Messages" folder, and when it showed up in the GMail mobile app.

Also, there's no way to get an alert when you have a new message, if you're using the mobile app. The app icon doesn't change, there's no way to set the LED to blink, nothing. You have to check it manually to see if you have any messages.

In fact, the only thing you can do in the GMail mobile app that you can't do in "Messages" is that, if you click on a message to read it in the mobile app, it also shows up as read in your regular GMail inbox.
Offline  
Old 12-05-2006, 12:14 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kathrynhr
Megkins,

Mine worked just fine, but I have to tell you, I ended up deleting it after a few days. GMail messages get pushed to the "Messages" folder on the 8100 much faster than they show up in the GMail mobile app. In my own tests I saw as much as a 40 minute difference between the time a message sent from my work email arrived in the "Messages" folder, and when it showed up in the GMail mobile app.

Also, there's no way to get an alert when you have a new message, if you're using the mobile app. The app icon doesn't change, there's no way to set the LED to blink, nothing. You have to check it manually to see if you have any messages.

In fact, the only thing you can do in the GMail mobile app that you can't do in "Messages" is that, if you click on a message to read it in the mobile app, it also shows up as read in your regular GMail inbox.
Thanks for the info. Sucks that the icon doesn't change to let you know you have a new message, but I do like that it would show as read in my inbox online. It doesn't matter anyway since it's not WORKING!!!!!!!!
Offline  
Old 12-05-2006, 02:14 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok I found the problem. Don't try and download the app using Opera Mini...won't work. Use the regular browser.
Offline  
Old 12-05-2006, 04:03 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kathrynhr
Megkins,

GMail messages get pushed to the "Messages" folder on the 8100 much faster than they show up in the GMail mobile app. In my own tests I saw as much as a 40 minute difference between the time a message sent from my work email arrived in the "Messages" folder, and when it showed up in the GMail mobile app.
The GMail mobile application only auto refreshes periodically. But...if you manually refresh it (menu/refresh), you will always see any current messages.
Offline  
Old 12-05-2006, 04:31 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Bay Area, CA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 135
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK great, thanks for the info!
Offline  
Old 12-05-2006, 04:34 PM   #10 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if it weren't for my horse.....
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.