BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2006, 10:58 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mayor111's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PA
Model: 7105T
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Just did TMO update - IM wont work

Please Login to Remove!

Hey gang,

I just did the latest TMO update on my 8100 and everything went through ok (lost my Remote Desktop connections - but no biggie).

Anyway, the only issue I have run into is that when I attempt to log into MS Messenger - I get an Email from "4705" and it has a ton of alpha numeric garbage in the subject and body (WV11RL...)...

What am I forgetting? What settings were lost when I did the upgrade and how can I get back to my IM working?

Thanks,
__________________
Mayor111
Blackberry 8100
Blackberry 7105T
T-Mobile
BES 4.0 SP4 HotFix#2 for Exchange 2003
Offline  
Old 12-06-2006, 11:10 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You will need to re-enter your APN settings if you haven't done that yet? They always get cleared when you do an update.
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 12-06-2006, 11:21 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mayor111's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PA
Model: 7105T
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the response - I already had my APN set to: wap.voicestream.com

I no longer get that email but it gets up to 80% now then blows this error:

"! LOGIN ERROR (500)"

What the heck is that? I have double and triple checked my user ID and password and they are correct???
__________________
Mayor111
Blackberry 8100
Blackberry 7105T
T-Mobile
BES 4.0 SP4 HotFix#2 for Exchange 2003

Last edited by mayor111 : 12-06-2006 at 11:26 AM.
Offline  
Old 12-06-2006, 12:10 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure, what IM program are you using?
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 12-06-2006, 02:00 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mayor111's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: PA
Model: 7105T
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The "stock" one that comes with my 8100. I use MS Messenger.
__________________
Mayor111
Blackberry 8100
Blackberry 7105T
T-Mobile
BES 4.0 SP4 HotFix#2 for Exchange 2003
Offline  
Old 12-06-2006, 03:41 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure why that would be happening. Just so you know, that OZ Messenger uses SMS and not data, so hopefully you have a big texting plan if you continue to use that program.

I have heard of other members using a program mig33 - mobile chat for MSN Messenger and supposedly it uses data. Good luck.
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 12-06-2006, 09:52 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Phoenix, AZ
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After my TMO update I had to manually give the OZ Messenger application permission in the phone's firewall to act as a server, otherwise I got "funny" SMSs.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.