BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2006, 05:31 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help Please!!

Please Login to Remove!

I just brought a cingular pearl and set my gmail email up on the device. My problem however is that when I send an email 20 secs later I get the same email as well. Is this a feature of the pearl or do I have a defective device?
Offline  
Old 12-07-2006, 05:34 PM   #2 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you sure that you are receiving the same email and it's not just showing you the sent email? Is there a 'check' mark next to it or an envelope?
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-07-2006, 05:36 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Skegness, UK
Model: 8100
OS: 4.2.0.64
Carrier: Orange
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like you need to check your setting in the Pearl and/or Gmail.

Very much doubt you've got a defective Pearl.

Steve
__________________
Pearl 8100 on Orange
Offline  
Old 12-07-2006, 05:53 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I change passwords, sent service books. The people get the message and i get a copy too.
Offline  
Old 12-07-2006, 05:55 PM   #5 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Once again, is there a check mark next it or an envelope???
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-07-2006, 05:57 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the message i sent has a check, than i get another with an evelope (like someone sent it to me) I already did a reset no luck.
Offline  
Old 12-07-2006, 06:01 PM   #7 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There has to be a setting somewhere that says 'send a copy to me'. Check your Gmail settings.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-07-2006, 06:14 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Checked if that were enabled then when I send emails from home they would send doubles too.
Offline  
Old 12-07-2006, 06:18 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by njacura32tl
Checked if that were enabled then when I send emails from home they would send doubles too.
gmail does that. you have to add a filter with your email address at gmail to delete messages from you. I think there is a thread on here somewhere. I had to do it when I set mine up.

mine looks like this

gmail->settings->filters
Matches: from:(myemail@gmail.com)
Do this: Skip Inbox

Last edited by phjnky : 12-07-2006 at 06:22 PM.
Offline  
Old 12-07-2006, 06:32 PM   #10 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cardboard box
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 11,172
Post Thanks: 235
Thanked 281 Times in 151 Posts
Default

Yup common problem with gmail
Offline  
Old 12-07-2006, 08:09 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah that doesnt work either I think its the berry
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Siemens 6ES7 214-1BD22-0XB0 SIMATIC S7-200 CPU 224 Micro PLC Controller (12867)
$80.0
Siemens 6ES7 214-1BD22-0XB0 SIMATIC S7-200 CPU 224 Micro PLC Controller (12867) pictureTEC1-12710 TEC Thermoelectric Heatsink Cooler Peltier 154W 40mm Plate CPU
$5.5
TEC1-12710 TEC Thermoelectric Heatsink Cooler Peltier 154W 40mm Plate CPU pictureAllen Bradley Ethernet Processor 1785-L40E Series D
$1350.0
Allen Bradley Ethernet Processor 1785-L40E Series D pictureHEWLETT PACKARD Application Processing Board M1054-66501 APP-CPU
$19.99
HEWLETT PACKARD Application Processing Board M1054-66501 APP-CPU pictureHEWLETT PACKARD CPU BOARD, 40 MHZ (MODEL: M1046B) PART M1053-66515
$19.99
HEWLETT PACKARD CPU BOARD, 40 MHZ (MODEL: M1046B) PART M1053-66515 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.