BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2006, 06:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
rarooney's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Parker Ford, PA
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sync problem with 4.2 and Outlook Contacts?

Please Login to Remove!

Upgraded to the Cingular Pearl last weekend and installed desktop manager 4.2.

Since doing so, I've noticed some quirky things. Previously, the synchronization between desktop manager and my BB was exact (contacts, calendar, notes, etc ...). With 4.2, however, I've had contacts be doubled up in my outlook application, some have simply been deleted, conflicts between the two aren't necessarily fixed even though I've configured them to be ...

Anyone else having this problem? It's not a huge issue, but small things are starting to cause some problems.
Offline  
Old 12-09-2006, 06:58 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700
Carrier: T-Mobile
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you use any wierd field mapping or any of the extended fields (like a number listed as the 15th office phone, lol) because I believe the 8100 has issues with that.
Offline  
Old 12-09-2006, 07:01 PM   #3 (permalink)
New Member
 
rarooney's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Parker Ford, PA
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No. Nothing out of the ordinary at all. It must be a software glitch, because I've never had this problem before and have had four different blackberry models.

Something odd is definitely afoot.
Offline  
Old 12-09-2006, 07:04 PM   #4 (permalink)
New Member
 
rarooney's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Parker Ford, PA
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using BlackBerry Desktop Manager 4.2.0.14. Is this the newest version or is there an updated version of this application? Perhaps my problem has been fixed?

Can anyone help?
Offline  
Old 12-09-2006, 07:21 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,813
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

That's the newest version.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.