BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2006, 04:12 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mo
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Longer Receiving Gmail Through My BB??

Please Login to Remove!

I've had my Gmail account set up on my BB since I bought it, and I noticed that today, I stopped receiving anything from Gmail. The last email I received was this morning, and I haven't received any of the last few email I've gotten. Is there anything I can do to fix this?
Offline  
Old 12-12-2006, 04:19 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Looks like I'm having the same problem as well. I'm going to try resending my service books. If that doesn't work I'll delete and re-add gmail account. Try yourself.
Offline  
Old 12-12-2006, 04:22 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
YMark's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Arizona
Model: 8900
OS: 5.0.348
Carrier: T-Mobile
Posts: 389
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having the same issue. In fact, I just received an email from TMO saying "Congratulations, you have successfully.....". I have been using this for the past couple of months. Don't know what brought this on, it was working fine this morning.

I don't think it has anything to do with service books.
__________________
Mark
Offline  
Old 12-12-2006, 04:26 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: Pearl
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issue here. I haven't gotten a new email from Gmail for a couple of hours. Must be a gmail thing.
Offline  
Old 12-12-2006, 04:30 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Spamdumpster's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Boston, Mass.
Model: 8820
Carrier: at&t
Posts: 598
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issues here (Gmail, Cingular BIS)
Offline  
Old 12-12-2006, 04:32 PM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

I am having the same issue....glad you guys posted. I just finished upgrading from .67 to .69 and wondered if it was an upgrade problem.

Edit: I can log on to the GMail website and it works ok, just not getting anything to the BB.
Online  
Old 12-12-2006, 04:40 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mo
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Glad to see im not the only one having a prob...Maybe its a Gmail thing right now?
Offline  
Old 12-12-2006, 04:45 PM   #8 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

I can send from my BB GMail but not receiving anything.

Edit....just got some emails. I did delete and reactivate the account, though.
Online  
Old 12-12-2006, 04:48 PM   #9 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm receiving gmails on my BB now. Resent service books, hard reset and then Deleted account and readded it on the BIS side. I think it was deleting my account and re-adding it did the trick.
Offline  
Old 12-12-2006, 04:55 PM   #10 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

maybe...mine aren't coming now. I think it's out of our hands.
Online  
Old 12-12-2006, 04:55 PM   #11 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
paulbblc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Twin Cities, MN
Model: ip 3g
PIN: 8675309
Carrier: AT&T
Posts: 3,555
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Spamdumpster
Same issues here (Gmail, Cingular BIS)
Same, glad I'm not the only one. I should no better to hunt for a post like this on these kind of days though.
Offline  
Old 12-12-2006, 04:57 PM   #12 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

I'm going flying ....hope it works when I get back......
Online  
Old 12-12-2006, 05:00 PM   #13 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Crap! My gmail account was successfully readded at 5:43pm....received a "reply to post" from this thread to my gmail account on my BB at 5:45pm. However it's back to not receiving emails.......I give up. Gonna wait it out. Sorry everyone I gave it my best shot.
Offline  
Old 12-12-2006, 05:02 PM   #14 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.0.6306/1528; en; U; ssr))

Yeah mine was doing the same. Even got a message saying I had successfully setup my gmail account.
Offline  
Old 12-12-2006, 05:10 PM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
emccaff's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8700g
PIN: 23D66F7C
Carrier: T-Mobile
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the post. I was wondering where my email went. I've just done a hard reset on the 8700g. Still nothing. Thanks
Offline  
Old 12-12-2006, 05:13 PM   #16 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Anyone have any other BIS accounts to see if other BIS accounts are working? I don't have any setup on my BB. I just use GMail and BES. My BES is fine and PINS are fine.

Edit: I think it might be a BIS thing. Others are complaining to, not just GMail.

http://www.blackberryforums.com/gene...ease-help.html
Online  
Old 12-12-2006, 05:20 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8300
Carrier: T-Mobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Gald I looked here I was about to post to see if it was me but whan I realized my pearl wasn't working and one of my customers 8700g's then I decided to look here and sure enough someone already posted... On the phone with RIM on hold looking for answers as soon as I get one I'll post it...
Offline  
Old 12-12-2006, 05:34 PM   #18 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
rdkl24's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: usa
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Add me to the list. Lucky for me this problem showed up while I was switching from an 8700c to a pearl so of course I figured I broke something. I am glad I saw this before I got too far along
Offline  
Old 12-12-2006, 05:35 PM   #19 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Location: DC metro - MD, USA
Model: 8703e
Carrier: vzw
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no Gmail between 0844 to 1446 EST. I did nothing to fix it and it started working again.
__________________
8703e, eyeing a 8800...by 2010.
Offline  
Old 12-12-2006, 06:05 PM   #20 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Alberta
Model: 8300
Carrier: Rogers
Posts: 350
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For the first time in a few weeks I got email from gmail in my outlook.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/57585-no-longer-receiving-gmail-through-my-bb.html
Posted By For Type Date
vowe dot net :: Six hours, not instant This thread Refback 12-13-2006 10:50 AM
Gmail BlackBerry trouble reports piling up, but here's one solution - BBHub This thread Refback 12-13-2006 09:36 AM
BlackBerryCool » BlackBerry users cursing Gmail This thread Pingback 12-13-2006 08:00 AM
BlackBerryCool » BlackBerry users cursing Gmail This thread Pingback 12-13-2006 07:58 AM





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.