BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-13-2006, 02:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Missing new email red stars

Please Login to Remove!

When I received internet email on the BB, I had been getting the little red stars so I could see whaich account the email had come to, as well as on the combined "all incoming" message box.

Now, although the red star is showing on the combined box, it does not show on the individual accounts, even though the new messages do appear in those directories.

Any thoughts?
Offline  
Old 12-13-2006, 02:29 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8310
Carrier: Cingular
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you made any changes? i.e. New OS or settings?
Offline  
Old 12-13-2006, 02:33 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Most recent OS from T-Mobile a few days ago, but it was still working since then - just stopped yesterday. The only thing I did yesterday was play with the gmail POP settings (since reset), because I didn't know the gmail outage was wider than just me screwing something up!

Have tried removing and reinstalling the accounts both online and through the handheld, and the emails still come through (and the star shows on the combined account), just not the individuals.
Offline  
Old 12-13-2006, 02:43 PM   #4 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

menu/options/advanced options/host routing table/menu/register now.

If that still doesn't fix it, menu/setup internet e-mail/service books/send service books.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-13-2006, 02:47 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
MythmbHurts's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: New York City
Model: 8100
Posts: 642
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have my BB to have the all messages folder as the first in the Zen theme so I dont need to look at which email recieved one. Also set different tones for each email address and you can hear what email just recieved one and not even look.. But i get the red stars on each one so cant help other than that sorry
__________________
PIN:204D7C8C - USE THE SEARCH BUTTON!!!!
Yahoo: Whips_n_licks
Email:whips_n_licks@yahoo.com-Don't email me unless you searched!!
BB 8100 4.2.0.69
Offline  
Old 12-13-2006, 03:01 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

McK - services books worked fine. Thanks! Problem solved.
__________________
-----------------------------------
8100, v4.2.0.64 (Platform 2.2.0.37)
Offline  
Old 12-13-2006, 03:01 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Location: NYC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i'm having a similar problem. i have two gmail accts and one pop email acct for work email. the gmail folders get the red stars but the pop folder doesn't it...the all messages folder always gets stars.
Offline  
Old 12-13-2006, 03:02 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

See above for soln.
__________________
-----------------------------------
8100, v4.2.0.64 (Platform 2.2.0.37)
Offline  
Old 12-13-2006, 03:11 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

An interesting turn of events, now the stars from just the two gmail acounts will not go away. I guess it is a careful what you wish for moment...

When I roll over the folders, it shows 4 new messages, even though I deleted them a few minutes earlier, and the folder is not actually holding anything - new or old.

I wonder if this is a part of the broader gmail problem?
__________________
-----------------------------------
8100, v4.2.0.64 (Platform 2.2.0.37)
Offline  
Old 12-13-2006, 03:21 PM   #10 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pull the battery out now that you sent the service books.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-13-2006, 05:07 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Done. Thanks for the advice. Works fine.
__________________
-----------------------------------
8100, v4.2.0.64 (Platform 2.2.0.37)
Offline  
Old 12-13-2006, 10:11 PM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Location: NYC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SNICKA
i'm having a similar problem. i have two gmail accts and one pop email acct for work email. the gmail folders get the red stars but the pop folder doesn't it...the all messages folder always gets stars.
Sending the service books and taking out the battery did the trick for me. thanks mckinneycm
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.