BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-23-2006, 10:07 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: cingular
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange Pearl problem, anybody else?

Please Login to Remove!

I got my Pearl on Dec. 5 and everything has been working fine for the most part. It locked up one time and I had to remove the battery.

Anyways, here is my strange problem. The last three mornings in a row, the first time I tried to use my Pearl, the end button will not work. This will last for about 15-20 minutes and then all of a sudden the end button will start working again. Its almost the like the end button is not waking up. The first time I noticed it was three days ago, when I woke up, got on to media net to check weather and several other categories. I was probably 7 or 8 pages in, I hit the end key to take me back to the home page and it didn't work. So I had to hit the back key(was working) 8 times to get me back to the home page. Same thing for the last three mornings.

Any thoughts?
Offline  
Old 12-23-2006, 11:55 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had my pearl for a few weeks using the cingular firmware load. Haven't ever experienced the problem you describe.
Offline  
Old 12-23-2006, 12:01 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
evilberry's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Cal State Fullerton
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 106
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wickcity
I got my Pearl on Dec. 5 and everything has been working fine for the most part. It locked up one time and I had to remove the battery.

Anyways, here is my strange problem. The last three mornings in a row, the first time I tried to use my Pearl, the end button will not work. This will last for about 15-20 minutes and then all of a sudden the end button will start working again. Its almost the like the end button is not waking up. The first time I noticed it was three days ago, when I woke up, got on to media net to check weather and several other categories. I was probably 7 or 8 pages in, I hit the end key to take me back to the home page and it didn't work. So I had to hit the back key(was working) 8 times to get me back to the home page. Same thing for the last three mornings.

Any thoughts?
Try upgrading the OS. Maybe it was a bug.
Offline  
Old 12-23-2006, 03:02 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: wisconsin
Model: 8800
Carrier: T-mobile
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I noticed that when I upgraded to the Tmo pearl it was fine but would occasionally get sluggish on me.. now that I have upgraded to the latest tmo OS for the pearl it seems to be alot better.. its only bee like 2 days for me but the upgrade went flawless and things look better. big improvement in BBmaps.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.