BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-26-2006, 10:00 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BT250v

Please Login to Remove!

Fails to enter pairing mode.

You're supposed to hold the call button on the headset until it enters pairing mode - the blue led flashes, then is supposed to turn sold. On mine (a brand new, just out of the box), the led flashes, turns solid for a second then turns off. It does not enter pairing mode - it turns out that the headset turns off, and the next time I press the call button it turns on all over again, and goes through the same cycle.

Frustrated since I have the GN6210 (very similar to the BT250v), which also does not maintain a sustained connection with the pearl - but at least it pairs and works. Anyone have any experience with the BT250v? Any idea what I might be doing wrong to have it turn off instead of enter pairing mode?
Offline  
Old 12-27-2006, 01:08 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Weelll... it *might* have been the charge. Although the headset was indeed turning on, it might not have had sufficient charge for pairing. After charging it overnight, it paired effortlessly this morning.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.