BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-29-2006, 03:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: City of Evil
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No MMS on Cingular Pearl!! Help!

Please Login to Remove!

I cannot recieve or send any MMS on my Cingular Pearl..I can't even log into MediaNET!! Cingular is baffled and I've had the SIM card changed, Phone exchanged too! WTF?? A Cingular employee put his SIM into my phone and it worked fine! Please help!!! Thanks!
Offline  
Old 12-29-2006, 03:32 PM   #2 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What does you service indicator say in the upper right corner? GSM, gprs, edge, GPRS, EDGE.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-29-2006, 06:25 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: City of Evil
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It says EDGE.
Offline  
Old 12-29-2006, 06:41 PM   #4 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have them re-send the service books.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-29-2006, 06:48 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: City of Evil
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks but they did that already...Maybe I should talk to RIM?
Offline  
Old 12-29-2006, 06:57 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ddog - did you upgrade from a previous Blackberry?

I've read in the forums where older Blackberry plans don't have the right provisioning for MMS and some other things.

Here is the thread where I read it:
<crap - I can't post the url>
Well - It's post 13 of the BB Weather for Cingular Pearl thread in the 8100 forum


Spyder
Offline  
Old 12-29-2006, 07:09 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: City of Evil
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Actually no...I went from A Moto SLVR to the Pearl..This sucks!!!
Offline  
Old 12-29-2006, 08:18 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
admartinezjr's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Connecticut
Model: 8100c
Carrier: AT&T
Posts: 125
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ddog330 - the same thing happened to me when I got my Pearl. I could not send MMS, I could use the BB Browser but not the Cingular WAP browser. I got with tech support chat online and they were able to resolve it. I think they had to check some settings in my acct and after a couple of hard resets it worked.

I suggest trying the online tech chat if you haven't already.
__________________
BB 8100c | v4.2.0.71
PM for PIN
Offline  
Old 12-30-2006, 02:53 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Model: Pearl
Carrier: ATT
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a similar thread goin - I too switched from a SLVR... sorta miss that phone..
Offline  
Old 12-30-2006, 11:04 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dr. Jerry's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Westchester, NY
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check out the Thread about BBweather on the Cingular Pearl. I had the same issue and I had to call Cingular to fix my WAP issues.
__________________
---------------
PIN 23FCAE18
GoogleTalk: ProfJerryG
Cingular 8800
Offline  
Old 01-03-2007, 12:10 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: City of Evil
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Problem fixed!! My Cingular Rep had Blackberry reset my account...and now it works!! Thanks everyone!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.