BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-29-2007, 06:27 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: t mobile
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-mobile(uk) Browser not working following upgrade

Please Login to Remove!

I've upgraded to ver 4.2.0.71 but now my browser doesn't connect.
Has anyone els had this problem? or know the solution?
Offline  
Old 01-29-2007, 11:01 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: t mobile
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It looks like i'll have to go back to 4.2.0.51 after having spoken to T-mobile UK
this is the only version ok for use they said. So does anyone have a download for 4.2.0.51 T-Mobile UK
Offline  
Old 01-29-2007, 12:51 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm works fine for me. They just say that because its the latest official version T-Mobile UK have.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.