BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-31-2007, 10:47 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy goes slowly during play video

Please Login to Remove!

when i playing video, i control the the player, and it won't work at the first but it will work like after few mins, does anyone pearl like this? have any solution?
Offline  
Old 01-31-2007, 11:08 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

This was an issue with earlier OS versions. What OS version are you running?
Offline  
Old 02-01-2007, 09:01 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
canonbomb1987's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Pittsburgh, PA
Model: 8100c
Carrier: Cingular
Posts: 978
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cylryu2
when i playing video, i control the the player, and it won't work at the first but it will work like after few mins, does anyone pearl like this? have any solution?
When I play large videos (200+ mb) it lags in the beginning. It has to load the video for it to be able to play it. OS .69 and .71 (the one i have) both did this.
__________________
Unlocked 8100c w/ 1 gb microSD, BSE total body skin, and rubberized case or silicone skin.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.