BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-03-2007, 08:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 8700
Carrier: TMobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Always Missing 1 New Email

Please Login to Remove!

Hi,

I am always missing 1 new email in my BB. I know its there because when I do a search for any unopen emails it comes up. However, it does not come up in my main mailbox until I get another new email. When another new email comes in, the previous email shows up and the new one goes into hiding.

Any ideas??

Thanks
Offline  
Old 02-03-2007, 09:27 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ChairmanKaga's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: secret underground bunker
Model: Curve
PIN: none
Carrier: AT&T
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe try scrolling up and down while viewing the main inbox. Perhaps the "missing" email is just off the screen, if that makes sense.

cheers
Offline  
Old 02-03-2007, 09:29 AM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,770
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Check in Saved Messages...
Offline  
Old 02-03-2007, 09:42 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: Z10
Carrier: Bell
Posts: 140
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

battery reset
Offline  
Old 02-05-2007, 04:44 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
untjoker's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Republic of Texas
Model: 8320
Carrier: T-mobile
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry
Check in Saved Messages...

NJBBerry is right, most likley in saved messages and you have your "hide saved messages" box checked.
Offline  
Old 02-05-2007, 04:45 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Location: RichmondHill, Canada
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Or it could be a system delay from the carrier. I had this a couple of times with Rogers, and then it cleared it's self up.
__________________
It's always funnier when it happens to someone else!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.