BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8100 Series Discussion - Pearl (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/)
-   -   My email stopped working (http://www.blackberryforums.com/general-8100-series-discussion-pearl/69104-my-email-stopped-working.html)

mike g 03-13-2007 04:33 PM

My email stopped working
 
I have had a blackberry Pearl I bought in a Cingular store for about 3 months now, and when I first got it, I set up a blackberry email ( @mycingular.blackberry.net) and had my other email accounts forward to it. Worked like a champ until last week when it just stopped working.

I can still send email from my blackberry, but I no longer receive any email on my blackberry. AT first I thought it was the forwarding that had messed up, but it turns out that even when i try to send an email directly to my "@mycingular.blackberry.net" account I never get it. The email does not bounce back to the sender, it just disappears into the ether.

I tried going onto the blackberry site, and after logging in, I tried sending "service books" (whatever the heck that is) to my phone, but I don't know if they ever went through.

I'm stumped. I don't even know if I should be calling Cingular or Blackberry for help. I doubt the teenager at the cellular store will be much help.

Anyone have any ideas?

Thanks!

moosehead 03-13-2007 04:36 PM

Quote:

Originally Posted by mike g
I have had a blackberry Pearl I bought in a Cingular store for about 3 months now, and when I first got it, I set up a blackberry email ( @mycingular.blackberry.net) and had my other email accounts forward to it. Worked like a champ until last week when it just stopped working.

I can still send email from my blackberry, but I no longer receive any email on my blackberry. AT first I thought it was the forwarding that had messed up, but it turns out that even when i try to send an email directly to my "@mycingular.blackberry.net" account I never get it. The email does not bounce back to the sender, it just disappears into the ether.

I tried going onto the blackberry site, and after logging in, I tried sending "service books" (whatever the heck that is) to my phone, but I don't know if they ever went through.

I'm stumped. I don't even know if I should be calling Cingular or Blackberry for help. I doubt the teenager at the cellular store will be much help.

Anyone have any ideas?

Thanks!


After you resent your service books did you receive a notification? If not I'd try deleting the account and re add it again and see if that works.

mike g 03-13-2007 04:40 PM

Quote:

Originally Posted by moosehead
After you resent your service books did you receive a notification? If not I'd try deleting the account and re add it again and see if that works.


No, I didn't receive any notification.

Actually, I tried deleting the email account and readding it (on the website) and sending service books, and nothing.

If I never receive a notification, does that mean the service books are not getting to my phone?

I also verified on the website that the correct PIN for my phone was entered, and it was.

moosehead 03-14-2007 10:23 AM

Humm...that's odd...can you try doing a hard reset? Popping battery out...waiting 30 seconds and pop back in. Try that and let me know if you get your emails.

LunkHead 03-14-2007 10:30 AM

Try registering on the network...

Options >> Advanced Options >> Host Routing Table

Then select Register Now..

Resend service books and if you still have issues it might be time to call your service provider


All times are GMT -5. The time now is 05:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.