BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-18-2007, 10:18 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Location: New York
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
Carrier: AT&T
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not Receiving Emails After Using Bluetooth Headset

Please Login to Remove!

Recently started using a BT Headset w/ my Pearl - using a Moto H670. I've noticed that on a few occasions, when I am on calls on the BT headset that afterwards I do not receive emails. Emails that are received while I was on the call (I know they can't come through while I am actually on the phone) never come through the Pearl. If I send a test email to myself afterwards it doesn't come through either. I need to use the SoftReset app to reboot the Pearl and then all of my emails come through. On some occasions after using the headset, I do receive emails later - haven't been able to totally isolate the behavior. But what I'm thinking is that the problems are only caused when I am supposed to receive an email while I am actually on the phone.

I am currently using the new TIM software 1.66 but this same problem happened last week while I still had Cingular 0.71.

Any ideas what's causing this. It's pretty annoying. Especially since I may not know when I am not getting messages.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.