BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2007, 02:23 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with other users receiving MY MMS messages!!

Please Login to Remove!

Hi, I have the pearl and I can receive MMS perfectly fine but when I send them to people... even on the same network that I'm on (TMO) they can't open it. I had a pearl a few days ago that I exchanged and got a new pearl because of some problems and that one worked fine with people receiving my messages. Please help!!!
__________________
8100 - Love IT!
Offline  
Old 04-10-2007, 05:16 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8320
OS: Vista SP1
Carrier: T-mobile
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just received a message from TMO ~ they've been having MMS issues since last week. :(
__________________
MuzikFetish
Offline  
Old 04-10-2007, 05:24 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
asuandy's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Phoenix, Arizona
Model: Curve
Carrier: Tmobile
Posts: 111
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Tylast
I just received a message from TMO ~ they've been having MMS issues since last week. :(
i cant open any picture messages. its really pissing me off
__________________
Blackberry Curve with 2GB Micro SD on Tmobile
Offline  
Old 04-11-2007, 08:59 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8320
OS: Vista SP1
Carrier: T-mobile
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Send TMO a support request.....the more they get, the more pressure they'll feel to fix it!
__________________
MuzikFetish
Offline  
Old 04-19-2007, 11:50 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Tylast View Post
Send TMO a support request.....the more they get, the more pressure they'll feel to fix it!
Ok I was ok with my picture messages and now it's back to NOT being ok. Sometimes I can send it out and sometimes I can't. and then I sent one to myself and it's BLANK! I called Tmobile and they reset me blah blah blah and i did some other stuff but I don't think it's working. they said some stuff about needing at least 3-4 bars of signal for it to go through. that still doesn't explain why it's blank though.
__________________
8100 - Love IT!
Offline  
Old 04-21-2007, 07:49 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8320
OS: Vista SP1
Carrier: T-mobile
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I received a blank on earlier this week too. Getting tired of it too.
__________________
MuzikFetish
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.