BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2007, 03:23 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS & OWA Trouble

Please Login to Remove!

OK. I got my Pearl on Friday and set up my POP3 (Comcast) and my @tmo.blackberry.net accounts. I am having trouble w/ my OWA. When I try to set up the account I use the following:

email address & password
Outlook web address - https://www.comanyname.com/owa
(yes - it's a secure server)
user name - domainname\user name
Email account name - I've tried both the domain\user name and just the user name, neither works. I've also tried to check the name on the OWA site (as recommended on the RIM website) and that doesn't work on our server.

Interestingly enough, I have similar issues w/ EMOZE and my PDA.

Is there something my IT guy (small company) has to do on the server that maybe he doesn't know? Does POP have to be enabled for BIS to access OWA?

Thanks
Offline  
Old 04-16-2007, 06:16 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I looked into this further, we are using the latest version of OWA (Outlook Web Access version: 8.0.685.24) does BIS support it?

Last edited by PhillyGuy : 04-16-2007 at 08:52 AM.
Offline  
Old 04-16-2007, 11:27 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Korexz's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Chicago
Model: 8220
PIN: 2576D674
Carrier: T-Mobile
Posts: 70
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have to have your OWA admin set you up as a Blackberry user even if you are not using BES. I had the same login issues and once my account was granted Blackberry access everything worked fine.

I only use BIS.
Offline  
Old 04-16-2007, 11:30 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That's a good point. I have no issues using OWA. But I spoken with some email admins and they stated they can block BB devices from using OWA.
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 04-16-2007, 01:28 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, now what should I tell them to do? Grant access to the BB or do they add the BB under my profile/settings
Offline  
Old 04-17-2007, 11:18 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

New Information - BIS does not support MS Exchange 2007. So I'm stuck w/ desktop redirector or forwarding.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.