BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-19-2007, 12:05 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Urbana, IL, USA
Model: 8100
Carrier: TMo
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help! "You do not have access rights to this site"

Please Login to Remove!

I am on tmo and my browser icon is t-zone. It is okay to go to t-zone home page. But I can't use "Go to" to browse any of other website even Google. I called tmo and they say try to enable everything in browser option but I didn't work. Btw, my email works probably but I can't use Maps. So, I have no idea what to do. Please help!!!
Offline  
Old 04-19-2007, 12:09 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
brucejr's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Model: 666
Carrier: ?
Posts: 3,645
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have a BB plan?
__________________
The Purrfect 4
Offline  
Old 04-19-2007, 12:13 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Urbana, IL, USA
Model: 8100
Carrier: TMo
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I have BB plan. And I think it works since BB email works...I've sent and received a couple of 'em
Offline  
Old 04-19-2007, 12:14 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: Florida
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chotchawal View Post
I am on tmo and my browser icon is t-zone. It is okay to go to t-zone home page. But I can't use "Go to" to browse any of other website even Google. I called tmo and they say try to enable everything in browser option but I didn't work. Btw, my email works probably but I can't use Maps. So, I have no idea what to do. Please help!!!
If you have a TMO blackberry data plan, and do not see the "Browser" Icon, then contact TMO and ask them to be sure that Blackberry has provisioned your account properly. I had this problem with mine when I first got it and blackberry had me set up wrong. Two minutes on the phone to TMO and it was fixed.

Scott
Offline  
Old 04-19-2007, 12:33 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Master
 
brucejr's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Model: 666
Carrier: ?
Posts: 3,645
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

True, they might need to resend to your BB.
__________________
The Purrfect 4
Offline  
Old 04-19-2007, 12:41 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Urbana, IL, USA
Model: 8100
Carrier: TMo
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for advice...I just called tmo and they would correct my provision and I also did battery pull again. Now i can use Maps and those site in bookmark. But still cannot go to site other than those in bookmark. Almost done but still a little problem...what should I do next? should I call them again?
Offline  
Old 04-19-2007, 12:42 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Urbana, IL, USA
Model: 8100
Carrier: TMo
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh! it works now! thanks a lot guys!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.