BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-24-2007, 06:49 AM   #1 (permalink)
New Member
 
alwin Dyson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: 02
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Bluetooth Issues ARGGHHHH !!!!

Please Login to Remove!

Hi, this should be a challenge the clever people out there. I have a Pearl e weeks old, excellent peice of kit & i paired it with my 2004 BMW 530 I Drive perfectly however Yesterday it had a thick attack & connected for 40 seconds then disconected then reconected then disconected.

I am on O2 in UK, O2 thought it was a faulty handset & replaced it but the new ones just the same.

Why should it work fine for 3 weeks then give me this problem P L E A S E
H E L P
Offline  
Old 04-24-2007, 07:26 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
znino's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8100
Carrier: FIDO
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi. This sometimes happens to me on my BMW 645. It can be fine for a long time and then do what you describe completely randomly. I have not been able to see a real pattern nor do I know what causes it but I have had this happen to me with other phones I've had over the past 2 years so I suspect it may not be the BB's fault. It doesn't happen too often so I have just learnt to live with it. Bluetooth is quite flakey to begin with so it's not that surprising!
Offline  
Old 04-24-2007, 12:14 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
linuxpro's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK & Middle-East
Model: 8100
Carrier: Vodafone UK
Posts: 164
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is a known bmw issue and the car communications pack may need a software update just ask your BMW dealer to do it when it's in for a service
__________________

Offline  
Old 04-28-2007, 02:19 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
laurentio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Oxford, UK
Model: 9700b
OS: Linux ;)
PIN: Feel free to ask.
Carrier: O2-UK
Posts: 402
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

same problem here, not only on my car but on my laptop too...
hate it
__________________
bicestercomputers.co.uk
bicestertown.co.uk
twitter.com/bicesterit
linkedin.com/in/laurentio
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.