BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-01-2007, 09:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: Atlanta, Ga
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth question

Please Login to Remove!

I have been having problems with my 8100 and my Garmin 660 lately.

My phone will connect to the Garmin but then it gives me the class C error message and will then not make or receive calls through the Garmin unit and the blue bluetooth message light continues to blink and I am unable to disable the bluetooth connection unless I take out the battery and start up the phone again.

I upgraded to the Italy software version about 3 weeks ago and all was fine with it, I just have been having these issues for about the past 4 days.

Any ideas on a fix?

Thanks
Offline  
Old 05-01-2007, 10:22 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: Florida
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure if this is related, but I had an issue with bluetooth connectivity when I first upgraded to the TIM OS. I deleted the device on the phone and re-paired it. Been working fine since. Have you tried to delete the device and re-add it?

Just a thought

Scott
Offline  
Old 05-01-2007, 11:46 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: Atlanta, Ga
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure if it's because of the Italy upgrade or not. I too am on Tmobile, maybe I shall just go back to the older Tmobile update.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.