BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2007, 01:43 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry BB 8100 Modem Connection problems/Packet Errors

Please Login to Remove!

The first day I got this BB I hooked it up with my laptop and I had followed someones guide and it worked great. I was achieving speeds of 195-210 down and 90 up. Well I messed with something at one point and now I have problems, I followed several guides over and over with no luck, and I have searched around too. Well anyway now when I do connect it will say errors under the received data section. I also get a lot slower speeds now too. I get about 70 down and 30 up now, I am in the same location and everything I was when receiving the 200+ download speeds. Additionally I near the tower and receive 5/5 signal bars.
Offline  
Old 05-11-2007, 01:44 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

additionally if anyone who knows the answer and wishes to inspect my system, I can provide details so you can VNC to my system.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.