BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2007, 03:24 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dallas, TX
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question delayed response

Please Login to Remove!

When i receive a phone call and i press the answer button there is an average three second delay before the person who called can hear me. I called tmobile and they said they were aware of the problem and its a connection between the software and the microphone and they are working on it. I reloaded the software and pulled the battery and it temporarily fixed the problem, but it comes back. Has anyone else had this problem and if so, what did you do to fix it?? help please.
__________________
Big-D

2004-2006 Sidekick II
2006 Sidekick III
2006-2007- Blackberry 8100
Offline  
Old 05-11-2007, 03:27 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dallas, TX
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also it delays when I get a text message and I hit reply, i start typing and it lags for a second then it catches up. Am I just too fast? jay to the kay. but i would like to resolve the problem. thanks
__________________
Big-D

2004-2006 Sidekick II
2006 Sidekick III
2006-2007- Blackberry 8100
Offline  
Old 05-11-2007, 03:44 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
SanFrancisco's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Francisco
Model: 9700
OS: XP, 7
PIN: HEAD
Carrier: T-Mobile
Posts: 2,345
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bigddallas View Post
When i receive a phone call and i press the answer button there is an average three second delay before the person who called can hear me. I called tmobile and they said they were aware of the problem and its a connection between the software and the microphone and they are working on it. I reloaded the software and pulled the battery and it temporarily fixed the problem, but it comes back. Has anyone else had this problem and if so, what did you do to fix it?? help please.
Do a search of the Forum as this has been discussed many times. And when
you say you press the "answer button" are you referring to the green phone
key?

I suffer the same issue, but I think members have posted over time that
newer operating systems fixed this "lag," the preferred description of the
problem.

Also, a few months ago someone posted that the solution on our original
operating systems is to answer the phone by highlighting "answer" when it
pops up on the display and then pressing the trackball to answer.

This is in lieu of pressing the key with the green phone symbol.

I tried that and it seems to work [answering using the trackball].

But like I said, search the forum for more detailed info, as it has been talked
about since September of 2006.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.