BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-27-2007, 11:52 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: pearl
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems browsing sites with pearl?

Please Login to Remove!

I have tried going onto a forum similar to this one with my blackberry browser. I log in and post a reply to a thread, and then instead of posting the reply, it tells me to log in again, and then I fill out the reply again, hit post and again with the login, total loop. Is this a problem with the blackberry or cell phones in general? Will another browser fix this?

Thanks

Rob
Offline  
Old 05-28-2007, 09:05 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Model: 9700
Carrier: v6.0.0.461 on Pink
Posts: 348
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

start by clearing your cache and cookies, then try to load the page again. in Browser settings (not the t-Zones WAP browser) check your setting and options to Support HTML Tables and Javascript. see if those tweaks make a difference.

some sites, especially forums, have many behind-the-scenes communications between clicks and if one of these doesn't work as the site wants then you'll hit a loop. often these are third party cookies, over which you'll have limited control.

another thing you might try is: log onto the site on your home PC and go to the control panel, then copy that page address and email it to yourself, opening the link on your 'berry once it arrives. you'll be prompted for log in, then be taken back to the control panel (always a good starting place, IMO). i have seen some forums (and miscellaneous websites) behave differently using a "backdoor" login versus the site's main starting page (often handy for firewall conflicts).

good luck.
Offline  
Old 05-28-2007, 09:12 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gringoenterprises's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 8320
PIN: 23F73F86
Carrier: T-Mobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do I get into the Browser settings to make the tweaks? Thanks, Dave
Offline  
Old 05-28-2007, 09:57 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Model: 9700
Carrier: v6.0.0.461 on Pink
Posts: 348
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

while in the Browser, press the BB MENU button and the choose Options

when you have the time, check the Options for each application on your 'berry. there are many personalization tweaks and it can help you become more familiar with your device.
Offline  
Old 05-28-2007, 12:13 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: pearl
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i will try a little later, I went to advanced options/browser and couldn't find these options, I will try from the browser itself.
Offline  
Old 05-28-2007, 05:29 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gringoenterprises's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 8320
PIN: 23F73F86
Carrier: T-Mobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got it! Thanks so much for the help, Dave
Offline  
Old 05-28-2007, 05:30 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
gringoenterprises's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 8320
PIN: 23F73F86
Carrier: T-Mobile
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got it! Thanks so much, Dave
Offline  
Old 05-28-2007, 06:23 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: pearl
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got the site that wasn't working to work from opera, so at least thats a step in the right direction.
Offline  
Old 05-29-2007, 06:59 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: pearl
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

won't work with blackberry browser but will work with opera. Is there something I can change so it will work with the BB browser?
Offline  
Old 08-09-2007, 04:03 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Cochese's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: The chair
Model: 9530
OS: 4.7.0.208
PIN: The Tail on the donkey.
Carrier: VZW
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem. I can't login to a forum, after upgrading my OS to the newest 4.2.1.101...

I went back to Cingular 4.2.0.73 and same thing. I can type in my username and password, but when I go to click login, the button goes down and up but will not redirect. I have logged into this site a thousand times before this...

Tried tweaking HTML tables, JAVA, etc.

GGGGrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.