BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-29-2007, 09:53 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: Baltimore
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Phone only works on Speakerphone?

Please Login to Remove!

More voice related issues with my 8100! I am on my 3rd device since january.

I love my pearl, but am frustrated with the all the voice problems. I love all the things it can do, but am very annoyed it has never been a great phone. Cingular is always quick to replace it, but it is a hassle because I have to put my programs back on it.

Here is my latest issue: This weekend I started having voice probelems on my 8100. When I call someone I hear nothing through the ear piece. (the volume is turned up). When I answer incoming calls I hear nothing unless I put it on speaker. The phone operates normally when I use speaking phone.

I currently can only use the phone on speaker phone.

Has anyone experienced anything similar? Any ideas on how to fix?
__________________
9700

Previously 6700/7750/7100t/8700c/8100/9000
Offline  
Old 05-29-2007, 10:39 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had a friend with same exact problem you describe. He is with T-mobile, and they ended up sending him a new one. He's on his third in six months. I'm on my second in five months. Looks like you're on your fourth.
Offline  
Old 06-01-2007, 12:21 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

This very issue came up on my pearl this morning (5/31) shortly after I answered a call. The callers voice faded away. My local tmobile store said to push the top button on the volume control. Omg! I never couldve thought of that! Seriously It has to be a hardware issue. Time to wait on ups again!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.