BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-18-2007, 09:23 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to reply to Exchange emails

Please Login to Remove!

This is strange. Everything was working fine and now when I go to reply to a message that was send via exchange I don't have "send" on my menu. I can only save it as a draft. I can compose a new email using the exchange account and send it but I just can't reply. Anyone have this issue before and know how to fix it? it's only happening when I reply to an exchange email. the internet email address is working fine
Offline  
Old 06-30-2007, 06:43 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: ct
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same problem on new 8300 after migration

I also noticed that the email header (scroll all the way to the top) says "Received Using: Unknown (Secure)"

Did you find a fix?
-c
Offline  
Old 06-30-2007, 07:06 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Jerusalem, Israel (orig. from NYC)
Model: 9700
PIN: 223F28CD
Carrier: AT&T: Your world. Delivered. To the NSA.
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by curttel View Post
I also noticed that the email header (scroll all the way to the top) says "Received Using: Unknown (Secure)"

Did you find a fix?
-c
Sounds like you have corrupted Service Books. I'd have your BES admin resend them to you.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.