BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-25-2007, 07:57 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default tellme problems

Please Login to Remove!

I just tried installing tellme from the text message that they sent me but it says that my phone isn't supported. However, I know it is because I had tellme on my phone before I wiped it.
Any ideas on whats screwing it up?

EDIT:
I just tried using the BB browser to go to their site directly (http://.m.tellme.com) and it showed a connection error... so I guess this might just be something that's going wrong on their part considering other sites are working fine.
EDITEDIT: Okay nevermind. Now it just says that it's not supported. -_- Gahh.

Last edited by EmeraldICE : 06-25-2007 at 09:50 PM.
Offline  
Old 06-25-2007, 10:33 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Air Force One's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8100
PIN: Classified
Carrier: at&t
Posts: 123
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by EmeraldICE View Post
I just tried installing tellme from the text message that they sent me but it says that my phone isn't supported. However, I know it is because I had tellme on my phone before I wiped it.
Any ideas on whats screwing it up?

EDIT:
I just tried using the BB browser to go to their site directly (http://.m.tellme.com) and it showed a connection error... so I guess this might just be something that's going wrong on their part considering other sites are working fine.
EDITEDIT: Okay nevermind. Now it just says that it's not supported. -_- Gahh.
I actully went there looking to see if there was an updated version of TellMe and I get the device not supported message.

Like you, I know my device is supported since I've got the program on my Pearl!

I emailed them about it and never received a response.

AF1
Offline  
Old 06-25-2007, 11:11 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the reply.
At least I know it's not just me..
Must be something on their part then.
I just emailed them about an hour ago. I'll post it here if they give me any insight on what's going on.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.