BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-26-2007, 05:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Hillary327's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore, MD
Model: 8120
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default this noob needs help with receiving picture messages

Please Login to Remove!

Hello all! I am a noob with a 8100. I have issues with receiving picture messages. (I do have the data plan) Sometimes I actually get the picture in the message, and other times I get a link to a tmobilepictures.com site. Is there a way to get all my mms messages to have the picture in it so I can see it right then an there? I've tried to copy that link and go see them...no luck. I end up going on my laptop which is a big hassle.

can anyone help?
Offline  
Old 06-26-2007, 05:42 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Hillary, it is according to how it is sent to you by the other users. Email attachments should be right there to download from the email. MMS sometimes are only downloadable from the TMo site.
Offline  
Old 06-26-2007, 05:58 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Location: Arizona
Model: 9630
OS: 5.0.0.230
PIN: Sig
Carrier: Verizon
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem. I recieved a picture from my girlfriend's Nokia 5300 and it showed up on my screen and that was a couple days ago and then this morning she tried to send me another one and it came in the form of wanting me to go on the site. I've been meaning to call TMo and see if they knew anything about it.
Offline  
Old 06-26-2007, 05:58 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
TheBigNewt's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Prescott, AZ
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: Tmobile
Posts: 1,641
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yep, it's nothing to do with you, everything to do with the sender.
__________________
BB 8900 Tmobile, Moto Droid Verizon
Offline  
Old 06-27-2007, 10:48 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Boston, Ma
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sometimes i just get a blank screen? What gives?
Offline  
Old 06-27-2007, 10:53 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is an issue that tmobile has been aware if and is working on it..i have been calling them for the past 2 weeks..they say its on off and off issue..my wofe gets pics and i cant..the workaround they do is have u hold the alt and press l g l g then hit menu and clear the event log, then reboot ur phone and it shud fix the issue, it worked for me..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.