BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-04-2007, 05:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-MOBILE
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default t-mobile picture messaging

Please Login to Remove!

i am new bb user. i having trouble sending and receiving picture messages. t-mobile tech support said they are having problems with picture messaging as they are sending and receiving blank piture messages. Is anyone else having this problem? Thank you!
Offline  
Old 07-04-2007, 05:28 PM   #2 (permalink)
New Member
 
jrlevers's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Washington, Pa
Model: 8100
PIN: PM for PIN
Carrier: TMobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i've had this problem too. also at times i get a message saying that content couldn't be retrieved. when i try to retrieve the content, nothing happens. any clues?
Offline  
Old 07-04-2007, 09:42 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jackson, TN
Model: 9530
OS: 5
Carrier: Verizon
Posts: 243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just called T-Mobile about this the other day while I was driving to my dad's. I get blank messages most of the time but sometimes some pictures slip through. I didn't get much accomplished while on the phone with the lady because I didn't have another phone to call her from. I might try to call back tomorrow.

Last edited by CaptSwerve : 07-04-2007 at 09:43 PM.
Offline  
Old 07-04-2007, 10:01 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: South Florida
Model: 8100
PIN: 23F124F8
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had a problem last week with the picture messages of getting the red X after a few minutes, i had called them a few days before and they said that everything was ok, but when you input your phone number(when calling from a landline), there was an automated message saying that they were having problems with my market, but i talked to another rep and they had me do all of this stuff with wiping my phone and what not, now the problem has been fixed...
Offline  
Old 07-04-2007, 10:08 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
snoballz's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gotham
Model: 8900
Carrier: TMo
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I spoke with a T-Mo rep on an unrelated matter and he happened to mention a certain quirk with SMS. He said that I wouldn't be able to received a text with a pic unless I first send one out.

I don't know if there is any truth to this since I don't recall sending one out before receiving a text with a pic.

Offline  
Old 07-05-2007, 10:58 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

edit

Last edited by sgtcasey : 12-25-2007 at 01:52 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.