BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-04-2007, 08:05 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dlanemarker's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bothell WA
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 119
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default web browser not displaying all pictures

Please Login to Remove!

hey does anyone know how to make the PERL show all the pictures on a web page using the BB browser? it only loads the first 4 pics and then stops and I have to go to every pic and use the "load image" option.. does anyone know how to correct this?

thanks
Offline  
Old 07-04-2007, 10:04 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2006
Location: Mesa, AZ
Model: 8100c
PIN: 2406A5FB
Carrier: AT&T
Posts: 360
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dlanemarker View Post
hey does anyone know how to make the PERL show all the pictures on a web page using the BB browser? it only loads the first 4 pics and then stops and I have to go to every pic and use the "load image" option.. does anyone know how to correct this?

thanks
Hey im having this issue too! And sometimes the web site won't load all the way and I just get half the page there. I usually have to refresh it. Im sure the problem is related, I just want to know how to fix it.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.