BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-24-2007, 12:04 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
MsJosay's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Sacramento, CA
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Diagnostic...did I do something wrong?

Please Login to Remove!

Hi everyone, earlier on this evening I was messing around with my Pearl trying to free up some memory. I came across the "diagnostic" option and decided to run it, I got a report on the phone saying everything was working (at least that's how I interpreted it). I then received a message stating "your handheld has been registered with the wireless network" I thought when I first activated the phone (a few months ago) the handheld had been registered with the wireless network (especially considering I have an unlimited data plan and am accessing the internet on a daily basis ). I also noticed that "Enterprise Activation" was now an option on my main menu which was never there before. I went ahead and hid the app considering I'm using BIS as opposed to BES.

Ok so here's my question, did I do anything to mees up the settings or anything else on my Pearl? On the surface everything looks a-ok but I just want to make sure I didn't do anything that I'm going to find out about down the road. I also love my Pearl and am prone to messing up my electronic devices by trying to "tweak" them, so I'm a little paranoid. If anyone can shed some light onto this subject I would appreciate it.
__________________
"I am fast. To give you a reference point, I am somewhere between a snake and a mongoose. And a panther." ~Dwight Shrute


BerryReview.com
Offline  
Old 07-24-2007, 12:06 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8700c
Carrier: att & vzw
Posts: 771
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I guess you resend service books. Its no biggy.
__________________
.

Remember search first =>Forum Search

Get Answers From Blackberry Frequently Asked Questions
Offline  
Old 07-24-2007, 12:11 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

It's normal to occasionally get that message.
Offline  
Old 07-24-2007, 12:13 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
MsJosay's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Sacramento, CA
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok so I didn't mess anything up...Thanks for the quick response!
__________________
"I am fast. To give you a reference point, I am somewhere between a snake and a mongoose. And a panther." ~Dwight Shrute


BerryReview.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.