BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-25-2007, 09:09 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help...Blank Screen

Please Login to Remove!

I woke up this morning and my screen was blank. It's just white. I've only had it for two days. What's going on?
Offline  
Old 07-25-2007, 09:11 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Have you pulled the battery to reboot the BB?

Good luck, fingers crossed.
Offline  
Old 07-25-2007, 09:14 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Have you pulled the battery to reboot the BB?

Good luck, fingers crossed.
I have. But, I probably didn't leave it out long enough. I will try again.
Offline  
Old 07-25-2007, 09:20 AM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AKAdemic View Post
I have. But, I probably didn't leave it out long enough. I will try again.
there are several other threads with people talking about this very topic I havent paid much attention to what the solution is but I do recall seeing them.
Offline  
Old 07-25-2007, 09:56 AM   #5 (permalink)
thk
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Had that happen to me with my first Pearl (at&t branded unit). Was using it for a week before the screen went white. Tried battery pulls, reinstalling the firmware and it got me nowhere. Returned it for a new unit since I just purchased it.
Offline  
Old 07-25-2007, 12:22 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by thk View Post
Had that happen to me with my first Pearl (at&t branded unit). Was using it for a week before the screen went white. Tried battery pulls, reinstalling the firmware and it got me nowhere. Returned it for a new unit since I just purchased it.
Yeah, I tried it again and it didn't work. I'll call them now. I need my phone.
Offline  
Old 07-26-2007, 11:31 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same problem

I am having the same problem. I just bought mine yesterday. Actually the problem first started happening when I was trying to download the colorpearl app. but now everytime I try to pull up the browser the screen freezes and goes white too. When I turn it off it clears and goes back to the home screen, but eventually comes back. Any one have any suggestions? Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.